avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Comisia de disciplina - schimbarea componentei comisiei
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Comisia de disciplina - schimbarea componentei comisiei

In momentul cand un director de institutie vrea schimbarea comisiei de disciplina, o poate face, chiar daca nu a expirat termenul de 3 ani , termen pentru care a fost constituita comisia de disciplina ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:24, 14 Martie 2013
O poate face dar numai in conditiile prevazute de HG 1344/2007-normele de organizare si functionare a comisiilor de disciplina-:
- art 13 cazurile de suspendare a mandatului de membru al comisiei de disciplina
- art 15 incetarea mandatului de membru al comisiei de disciplina
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire comisie de disciplina eduardvl eduardvl Buna ziua, Intr-o institutie publica centrala, in care [b]toti angajatii sunt contractuali[/b] - nu functionari publici, care este baza legala pentru ... (vezi toată discuția)
Cine conduce comisia de disciplina daca presedintele este in concediu medical? gordius gordius Va rog sa-mi spuneti conf.reglementarilor legale ,cine va prezida lucrarile comisiei de disciplina in cazul in care presedintele comisiei din motive de ... (vezi toată discuția)
Sesizarea comisiei de disciplina m-n-g m-n-g Buna ziua! O persoana aduce acuzatii grave la adresa unui functionar public dar nu se adreseaza direct comisiei de disciplina ci directorului institutiei, ... (vezi toată discuția)