avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DIPLOMA DE STUDII influenteaza salariul?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DIPLOMA DE STUDII influenteaza salariul?

Buna am o diploma lucrez pe un post in care la angajare nu sa cerut studii superioare,stiam ca oriunde te angajezi iti ia in considerare facultatea si iti da un supliment. Cum este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:41, 7 Martie 2013
Doar daca lucrati in domeniul in care ati terminat studiile .
adriana81taicuta a scris:

stiam ca oriunde te angajezi iti ia in considerare facultatea si iti da un supliment.

Nu mai exista aceasta obligativitate pentru angajatori. Coeficientii de ierarhizare care erau obligatorii prin CCMUNN pana la 01.01.2011 se aplica numai daca sunt prevazuti in c.i.m, CCM sau RI al angajatorului.
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2013
Dragos Stefan, Consultant resurse umane
Se ia in considerare insa numai pentru ocuparea unor anumite functii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu minim absolvent lindemona lindemona Daca viitorul angajat a terminat licenta in domeniul contabilitate (in diploma economist) - facultate pe o durata de 3 ani - care este salariu minim, daca ... (vezi toată discuția)
Salar studii superioare rodaf rodaf Buna ziua, am nevoie de o lamurire cu privire la salarizarea mea. Am terminat facultatea de contabilitate cu diploma de licenta, fara master, si ocup un post ... (vezi toată discuția)
Salariul cu studii superioare mihaipapae mihaipapae as dori sa aflu daca eu lucrez intr o firma de electronice si am atestat in domeniul electrotehnic este valabil si am terminat si facultatea in domeniul ... (vezi toată discuția)