avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... PRobleme rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

PRobleme rca

Buna seara.In urma cu 2 ani am avut un accident intr-o parcare sa facut constatare amiabila masina a fost reparata in service firma de asigurari a aprobat dosarul masina a fost reparata si dupa cateva saptaman am fost sunat de firma de asigurari cum ca dosarul a fost respins din cauza ca nu sa intamplat asa accidentul,iarasi acuma servisul neprimind bani ma da in judecata pentru ne plata reparatilor.ce pot face in legatura asta.
Pe actele ce leam semnat la servis scria ca daca nu se da acordul firmei de asigurari de plata nu primesc masina eu cand am ridicat masina totul a fost in regula.
Imi poate da cineva un sfat
Cel mai recent răspuns: Ciprian Dinu , Avocat 18:38, 12 Martie 2013
Avand acel document, veti cere service-ului sa solicite numai asiguratorului pretentiile in instanta. Daca totusi veti fi citat, va veti apara solicitand documentele pe care le detin cele doua implicate (atat dosarul de daune cat si documentele in baza careia ati receptionat reparatia/autovehiculul, prin care se probeaza atat acoperirea prin polita RCA cat si lipsa de implicare proprie, in conventia existenta intre asigurator si service.
cHIAR ACUMA AM CITIT UNDEVA PE SPATELE DOCUMENTULI CE LA-AM SEMNAT MAI SCRIA CEVA CUM CA DACA ASIGURAREA NU PLATESTE DATORIA ASTA IMI REVINE MINE.
Va recomand sa apelati la un avocat si sa formuleze pentru dumneavoastra o cerere de chemare in garantie a asiguratorului. Asta daca accidentul s-a petrecut asa cum l-ati descris in avizarea de dauna, ceea ce inseamna ca asiguratorul a facut un abuz refuzand la plata dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna auto cu probleme marius____ marius____ In data de 10.01.11 in jurul orei 13:00 am fost lovit de un cetatean in timp ce ma deplasam pe o strada din Bucuresti cu cate o banda pe sens. el era parcat ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca juliuss12 juliuss12 Buna ziua numele meu este iulian si am o problema cu plata unei polite rca in urma unui accident, din cauza ca servisul nu se intelege cu firma de asigurari nu ... (vezi toată discuția)
Accident auto anamariamed anamariamed Buna ziua, am si eu o nelamurire in ceea ce priveste solutionarea unei daune auto. Astazi am fost implicata intr-un accident auto, eu am intrat in depasirea ... (vezi toată discuția)