Sunt proprietarul unui teren agricol pe care doresc sa l vand unei alte persoane fizice.
In prezent am toate actele depuse la o firma care se ocupa de cadastru si intabulare ,platind si taxa de urgenta.
Problema este ca titlul de proprietate intarzie sa apara,eu deja avand rol fiscal si platind impozit pe proprietatea mea.
Exista,asa mi s a spus o ordonanta sau ceva asemanator care spune ca nu se mai poate face cadastrul decat avand emis titlul de proprietate...
Exista vreo modalitate de a face un act notarial,,cum ar fi o promisiune de vanzare intre mine si actualul cumparator neavand inca actele cadastrale incheiate?mentionez ca am adeverintele de punere in posesie ,toate taxele platite si rol fiscal creat..dati mi un sfat va rog..
Puteti incheia un antecontract de vanzare-cumparare in care va obligati sa perfectati actele definitive de vanzare cand intrati in posesia titlului de proprietate.
Exista posibilitatea incheierii antecontractului fara cadastru si intabulare, insa doar daca cumparatorul doreste acest lucru. In mod normal o astfel de promisiune se noteaza la cartea funciara pentru a proteja cumparatorul.