avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pensie handicap sau indemnizatie handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pensie handicap sau indemnizatie handicap

Buna ziua.Mama are diagnostic dementa,Alzhaimer,Parkinson ,am inaintat cererea pentru ajutor insotitor si la vizita primita din partea oficiala,mama mea era in "ziua buna" motiv pentru care, banuiesc,am primit 230 lei ajutor.Este posibil asa ceva,cand se stie ca aceste boli nu au remedii,cand este atat de greu sa ai grija de o persoana in aceasta situatie????
In alta ordine de idei mama are o pensie de 540 lei ,se poate schimba in pensie de handicap sau se poate primi si de aici o indemnizatie de handicap si trebuie sa fac.
va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Boala alzheimer - incadrare in grad de handicap ani.nastase ani.nastase poate un bolnav de alzhaimer sa beneficieze de indemnizatie de handicap,fiind depistata boala recent diagnosticul fiind de , dementa alzhamer faza usoara ... (vezi toată discuția)
Certificat handicap irmamihaica irmamihaica buna ziua.As dori sa stiu de ce pentru un bolnav de boala parkinson forma rigido akinetica grad 4, bci,dementa in cadrul boli parkinson,in trecut cu o ... (vezi toată discuția)
Contestație certificat handicap parkinson Andreea&Bunica Andreea&Bunica Buna seara ! Am următoarea problema: bunica mea are B. Parkinson din 2006. Recent, a suferit și 2 AVC-uri, in urma cărora a rămas și cu o dementa ... (vezi toată discuția)