avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Fisa de post cu 4 pozitii COR - e legal?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Fisa de post cu 4 pozitii COR - e legal?

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca este legal ca, in fisa de post (ca urmare a revizuirii acesteia) sa fie trecute 4 pozitii COR si toate activitatile din Standardele ocupationale corespunzatoare celor 4 functii; functiile din institutia in care lucrez sunt: expert, referent de specialitate (studii superioare) si referent (studii medii).

Activitatile din standardul ocupational au un caracter orientativ sau obligatoriu?

In situatia in care functia mea este de expert, iar activitatile pe care le desfasor sunt de administrator aplicatii, analist si programator, care este codul COR care ar trebui sa fie trecut in fisa de post?

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca, fisa post, acte studii angajare anitsirc anitsirc Buna seara! Sunt angajat la o firma privata de peste un an de zile. O sa descriu pe scurt situatia. Ceea ce prestez eu pentru firma nu coincide deloc cu ... (vezi toată discuția)
Cor mihali mihali Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul a doua contracte de munca incheiate cu o societate si incadrate conform COR 214131 (analist calitate) si 132444 (sef ... (vezi toată discuția)
Reincadrare in urma l330/2009 vivitzu vivitzu Buna ziua Lucrez intr-o institutie al carui regim de finantare s-a schimbat conform legii [b]329/2009[/b] din finantata integral din resurse proprii in ... (vezi toată discuția)