Buna ziua,
As dori sa stiu daca in cazul a doua contracte de munca incheiate cu o societate si incadrate conform COR 214131 (analist calitate) si 132444 (sef depozit) sunt recunoscute studiile superioare. Din cate am citit, in cazul celor doua pozitii nu sunt obligatorii studiile superioare. Mentionez ca la momentul incheierii contractelor, persoana avea studii superioare si a depus diploma de studii la departamentul HR al societatii, contractele fiind incheiate conform celor doua COR-uri amintite mai sus.
In cazul in care persoana doreste angajarea la o alta societate pe un post care solicitata studiile superioara si o vechime de 7 ani pe aceste studii, poate accesa aceasta pozitie?
Multumesc pentru ajutor!
Persoana in cauza doreste sa se inscrie la un concurs pentru un post unde se cere sa fi lucrat pe studii superioare in ultimii 7 ani.
Intrebarea era daca toti anii lucrati conform celor de mai sus (10 ani) sunt considerati vechime pe studii superioare, pentru a se putea inscrie la consurs si a ocupa, eventual, noua pozitie.
multumesc
Incadrare post
penan
salut,
am si eu o intrebare,
am lucrat la o multinationala si am fost incadrat cu postul " analist servicii client" problema este k inca nu am diploma ... (vezi toată discuția)
Incadrare
tudorica
Buna ziua
Am absolvit Stiinte economica durata 4 ani.
Momentan sunt incadrat Analist servicii clienti de aprox 2 ani.
Acxeasta ocupatie in COR ... (vezi toată discuția)