avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incadrare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incadrare

Buna ziua

Am absolvit Stiinte economica durata 4 ani.

Momentan sunt incadrat Analist servicii clienti de aprox 2 ani.

Acxeasta ocupatie in COR necesita studii superioare.

As fi incadrat pt ocuparea unei functii publice care necesita 1 an in vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei ?

Multumesc anticipat pt un raspuns

Toate cele bune
Cel mai recent răspuns: tudorica , utilizator 11:38, 13 Decembrie 2009
Buna ziua, da puteti fi incadrat cu dovada cum ca aveti vechimea cea de care spuneti de 1an, eventual pe baza unei adeverinte de unde ati lucrat.
incadrarea dvs.-Studiile superioare le aveti incheiate caci citesc mai sus,, am absolvit,, deci iarasi vin cu raspuns pozitiv. Bafta
Salut din nou,

Am uitat sa precizez,

Postul respectiv necesita studii superioare economice. Eu sunt acum angajat ca si Analist servicii clienti, ocupatie care necesita studii superioare(asa scrie in COR).

Am diploma de licenta de economist(durata 4 ani).

Indeplinesc acel criteriu cu vechime in specialitatea studiilor?

Ce adeverinta ar trebui sa cer de la servici?

Multumesc anticipat pt raspuns.

Toate cele bune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eligibilitate post functionar public tudorica tudorica Buna ziua, Nu am gasit nici o lege care sa precizeze exact sau sa ernumere ocupatiile din COR care sa se incadreze la vechime în specialitatea studiilor ... (vezi toată discuția)
Nivel studii poz. cor 243216 karl_holcroft karl_holcroft Bună seara, Postul de Analist servicii client cod 243216 prevede necesitatea deținerii de studii superioare?în anexa la fisa postului, cerință pentru ... (vezi toată discuția)
Vechimea in specialitatea studiilor mirela_togea mirela_togea Buna ziua, Doresc sa particip la un concurs in Primarie. Mi se solicita \"vechime in specialitatea studiilor superioare absolvite necesare exercitarii ... (vezi toată discuția)