avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Eligibilitate post functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Eligibilitate post functionar public

Buna ziua,

Nu am gasit nici o lege care sa precizeze exact sau sa ernumere ocupatiile din COR care sa se incadreze la vechime în specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice. Postul respectiv necesita studii superioare economice.

Functia Analist servicii clienti(functie care necesita studii superioare in COR) se incadreaza in vechime în specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice(am fost incadrat pe aceasta functie pe baza diplomei de licenta de econoimist cu durata de 4 ani)?

Va multumesc anticipat pentru un raspuns.

Toate cele bune,



Cel mai recent răspuns: tudorica , utilizator 22:10, 16 Decembrie 2009
Avand in vedere faptul ca ati fost angajat pe baza diplomei de facultate si v-ati desfasurat activitatea in domeniul in care ati absolvit (trebuie sa dovediti acest fapt , atat cu carnetul de munca cat si cu o adeverinta de la fostul loc de munca din care sa rezulte ca activitatea desfasurata de dvs. era in domeniul economic), da, acea activitate de "analist servicii clienti" este luata in considerare ca vechime in specialitatea studiilor in vederea ocuparii unei functii publice.
Buna

Va multumesc din suflet pt raspunsul acordat.

Toate cele bune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare tudorica tudorica Buna ziua Am absolvit Stiinte economica durata 4 ani. Momentan sunt incadrat Analist servicii clienti de aprox 2 ani. Acxeasta ocupatie in COR ... (vezi toată discuția)
vechime în specialitatea studiilor lee_vue lee_vue Recrutare Denumire functie conform solicitarii de transformare: [b]consilier cl.I grad profesional superior[/b] Conditii de participare: studii universitare ... (vezi toată discuția)
Vechimea in specialitatea studiilor mirela_togea mirela_togea Buna ziua, Doresc sa particip la un concurs in Primarie. Mi se solicita \"vechime in specialitatea studiilor superioare absolvite necesare exercitarii ... (vezi toată discuția)