avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Sunt PFA si angajat, in curand nu voi mai fi angajat. ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Sunt PFA si angajat, in curand nu voi mai fi angajat. Ce declaratie trebuie sa depun pentru a incepe sa platesc CAS-ul?

Buna ziua! De cand am infiintat PFA-ul, am fost si angajat la o firma cu contract de munca, deci mi se platea de acolo CAS-ul. Ce declaratie trebuie sa depun dupa ce nu voi mai fi angajat? Decizia de impunere pe 2013 am primit-o deja, evident, fara acel CAS. Voi primi de la finante o noua decizie care sa includa si CAS-ul?
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2013
dannyp, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:48, 7 Martie 2013
Dupa ce nu veti mai fi angajat veti depune D 600 la Administratia financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite obligatorii pfa 2013 anoai anoai Am nevoie de clarificari cu privire la impozitele obligatorii PFA in 2013. Sunt in urmatoarea situatie - PFA infiintat in 2008, de la infiintare si pana in ... (vezi toată discuția)
Plata cas ca pfa april_sky april_sky Buna ziuam am infiintat un PFA si am completat (in ianuarie 2013) declaratia 600. Intrebarea mea este: trebuie sa astept decizia de impunere de la ... (vezi toată discuția)
Impozite/contributii obligatorii p.f.a rares1984 rares1984 Buna ziua, As avea si eu cateva intrebari legate de obligatiile unui P.F.A: -dupa cat timp de la infiintare P.F.A trebuie sa depun la ANAF declaratia ... (vezi toată discuția)