avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CAS ca PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CAS ca PFA

Buna ziuam
am infiintat un PFA si am completat (in ianuarie 2013) declaratia 600. Intrebarea mea este: trebuie sa astept decizia de impunere de la administratia financiara sau trebuie sa platesc CAS pe trim 1 pana pe 25 ale lunii martie?
De asemenea, vad ca trebuie sa completez un OP in OPFV (l-am completat). Unde ma duc cu acest OP? Sau as putea plati online prin banca mea comerciala si acest OP il atasez doar la dosar? Sau sunt obligata sa ma duc sa platesc cash la Trezoreria de sector?
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 18:17, 2 Martie 2013
Buna ziua,

In cazul in care pana in data de 25.03.2013 nu primiti decizia de impunere, va trebui sa platiti suma datorata pana in aceasta data, asa cum rezulta din declaratia 600.
Puteti plati online de la banca dvs. comerciala avand grija sa completati CNP-ul dvs, intrucat platile se fac pe CNP nu pe cod fiscal. In acest caz nu este nevoie sa faceti op-ul din programul de la finante, la dosar puteti atasat raportul tranzactiei din programul de la banca.

Numai bine,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata tva din banca prin op electronic klm0909 klm0909 Buna ziua, Pot sa platesc TVA-ul din contul firmei, prin OP electronic (aplicatia de internetbanking a bancii unde am deschis contul), in contul IBAN aferent ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii casmb + plata contributie online ciuc143 ciuc143 Salut, am fost ieri la noul sediu din Ghe Titeica (Bucuresti) pentru a plati contributia la CASMB. Nu mi-a venit sa cred ochilor ce coada era. Eu nu am mai ... (vezi toată discuția)
Taxele juridice dorinv dorinv Pot plati la banca, direct, cash, taxe de timbru, in contul primariilor, ca apoi cu chitanta ce eventual o va emite banca, atasata la cerere, sa cer...de ... (vezi toată discuția)