avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale impozit pe profit suplimentar stabilit la toata ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

impozit pe profit suplimentar stabilit la toata valoarea facturii

am facut o achizitie intracomunitara din Italia,pe care ulterior am vandut-o in Romania cu profit si tva,pe care le-am achitat in termen statului Roman.Ulterior in urma unui control de la Garda de Finante venit la doi ani dupa ce am facut achizitia,au luat la verificat factura achizitiei si cu toate ca intrunea conditiile de forma cerute si avea si codul de tva valid,ei au spus ca ,,Nu reflecta realitatea"si mi-au stabilit ca impozit suplimentar si accesorii un miliard si ceva! nu am avut de unde plati,m-am judecat cu ei si am castigat la tribunal,am pierdut la recurs si credeti-ma ca nu stiu ce sa ma mai fac!...are cineva vreo idee?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 08:28, 9 Martie 2013
Fara a cunoaste cazul nu cred ca se poate exprima o opinie avizata care sa va fie de folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la marfa second-hand kerekesmargo kerekesmargo Buna ziua ! art.1522 din codul fiscal - regimul special pentru bunurile second-hand- se refera si la haine. ,exista ceva reglementari speciale in privinta ... (vezi toată discuția)
Achizitie in tara vanzare in afara se poate? GARBEAELENA GARBEAELENA Am un contract prestari servicii cu o firma din ITALIA in contract este mentionat faptul ca lucrarile se efectueaza atat cu materialele mele cat si cu ale ... (vezi toată discuția)
Tva oviiul oviiul care este sanctiunea pentru o livrare intracomunitara la o firma din Spania la care factura s-a intocmit fara TVA dar ulterior la o verificare am constatat ca ... (vezi toată discuția)