avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intreprindere individuala - Contributie la fd.pensii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intreprindere individuala - Contributie la fd.pensii

buna seara.ce venit net sau brut trebuie sa ai pentru a nu fi obligat sa platesti acei 31,3% la pensie ?stiu ca la sanatate este obligatoriu indiferent de valoarea venitului.am o intreprindere individuala cu un venit brut pe 2012 de 28754 lei si un venit net de 1811 lei.la valorile astea trebuie sa platesc cei 31,3^% la pensie.va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: pavelcosty , utilizator 09:55, 28 Martie 2013
am reusit sa sistez platile la pensii depunand la finante declaratia 601,dar pentru ca am apucat si am platit pensia pe ianuarie si februarie in total vre-o 460 lei ,as vrea sa stiu daca pot si cum sa-mi mute acei bani din contul pensiei in contul sanatatii ,acolo unde am debit de achitat.am vorbit cu un functionar de la finante{un cunoscut )si mi-a spus ca ar trebui depusa o cerere.ma ajuta cineva sa-mi confirme daca mmerge asa?va rog

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass si contributii pensii pentru intrep. indiv. sincer sincer Am auzit ca o intrep. indiv. trebuie sa plateasca CASS si contributie pt. pensii. Este obligatoriu sau este valabil ceea ce am gasit: baza de calcul pentru ... (vezi toată discuția)
Contributii pensii pfa dana 85 dana 85 buna seara! aveti idee cat sau cum se stabileste contributia la pensii pe 2011 daca pfa-ul a inregistrat pierdere( 0 venit net). astept un raspuns de la dvs. ... (vezi toată discuția)
Contributii asigurari sociale pfa la norma de venit lmparalescu lmparalescu PFA la norma de venit depune declaratia 600? Daca da, ce trece la \\"venitul baza de calcul\\"? - venitul de la norma de venit, sau ... (vezi toată discuția)