avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA - Taxa de aeroport
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA - Taxa de aeroport

Buna ziua,

In multe subiecte pe aceasta tema am intalnit "taxa de aeroport pe liniile interne este scutita de TVA". Totusi, in codul fiscal nu am gasit articolul care sa precizeze cu claritate acest lucru. Ma poate lamuri cineva in aceasta privinta?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Colectez tva pentru o factura emisa catre o persoana fizica? kristinikk kristinikk Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, daca emit o factura pentru o persoana fizica pentru un modul electronic, la rubrica tva trec scutit? Sau colectez TVA? ... (vezi toată discuția)
Tva servicii ue firma neplatitoare de tva valienache valienache Buna ziua, am o speta care nu am maii avut-o pana acum, daca pot primi un sfat fiscal. O firma din RO neplatitoare de TVA are un contract de prestari ... (vezi toată discuția)
Drept de rambursare tva hmcs2004 hmcs2004 O firma are ca obiect de activitate Laborator de tenica dentara cod caen 3250 Fabricarea de dispozitive , aparate si instrumente medicale si stomatologice, ... (vezi toată discuția)