avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... VA ROG INDRUMATI-MA!! EXPLOATARE PADURE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

VA ROG INDRUMATI-MA!! EXPLOATARE PADURE

Am fost pusi in posesie cu titlu de proprietate 3 proprietari pe un teren forestier. Daca 2 proprietari din 3 vor sa exploateze padurea si unul nu vrea, cum putem sa expoatam masa lemnoasa ( fara sa-l deranjam pe al treilea care nu vrea ). Care este modalitatea? Impartim suprafata terenului la 3 si de partea lui nu ne atingem?
Va multumesc si astept un raspuns cat mai repede. Spor la treaba
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 06:21, 8 Martie 2013
actiune in instanta de iesire din indiviziune sau un partaj voluntar la notariat. depinde cat de tensionate sunt realatiile dintre dvs ca frati.
de se mint nu cunosc nimic cu privire la legislatia exploatarii masei lemnoase dintr-o padure.
sper ca nu am gresit cu ceva, dar sper sa primiti si alte raspunsuri mai pertinente.
succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate (3 proprietari) yahee yahee Buna seara, sa va explic pe scurt : Suntem 3 proprietari pe o suprafata forestiera, doi nu imi dau acordul sa pot sa exploatez masa lemnoasa- partea mea de o ... (vezi toată discuția)
Taxa aferenta fondului pentru mediu pentru prelucrare material lemnos raul bereschi raul bereschi Conform art. 9, alin. 1, lit. f din OUG nr. 196/2005 - privind fondul pentru mediu, cu modificari si completari: \"în cazul vânzării de către proprietarul ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu pentru padure alex68 alex68 Va adresez rugamintea sa-mi spuneti daca pentru detinerea unei suprafete de teren cu vegetatie forestiera (padure - 3,25 ha) trebuie platita taxa de mediu. ... (vezi toată discuția)