avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate (3 proprietari)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate (3 proprietari)

Buna seara, sa va explic pe scurt : Suntem 3 proprietari pe o suprafata forestiera, doi nu imi dau acordul sa pot sa exploatez masa lemnoasa- partea mea de o treime. Ce pot sa fac fara a face iesire din indiviziune. Pur si simplu nu ii intereseaza dar ma tin in loc ca nu mi-au facut nici procura ca sunt de acord cu exploatatul lemnului. Nu vor sa auda de padure, nu ii intereseaza. CUM REZOLV PROBLEMA????
ASTEPT RASPUNSURI MULTUMESC!
Nu cred ca puteti rezolva altfel, decat sa va intelegeti si sa faceti partajul voluntar al terenului in baza unei propuneri de dezmembrare sau in lipsa de intelegere, sa cereti instantei iesirea din indiviziune.
Nu ii intereseaza insa asta nu inseamna ca trebuie sa va cauzeze prejudicii. Faceti partajul si culegeti roadele suprafetei care va revine.
Adresati-va instantei de judecata, in vederea partajarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog indrumati-ma!! exploatare padure yahee yahee Am fost pusi in posesie cu titlu de proprietate 3 proprietari pe un teren forestier. Daca 2 proprietari din 3 vor sa exploateze padurea si unul nu vrea, cum ... (vezi toată discuția)
Notificare anaf în 2017 pentru nedepunerea d 200 2015-2016. veniturile au fost obținute în 2010, cum pot rezolva situația? razerul razerul ”Cineva”, primeste anul acesta 2017, o notificare ANAF pentru nedepunerea formularului 200 pentru venituri obtinute din exploatare forestiera” pentru ... (vezi toată discuția)
(dezmembrare) cum se face iesirea din indiviziune? sorin85 sorin85 Buna ziua, Eu si fratele meu suntem coproprietari pe o bucata de teren,eu as vrea sa imi vand partea dar el nu este de acord sa isi vanda partea,asa ... (vezi toată discuția)