Doresc sa fac la Registrul comertului mai multe operatiuni referitoare la SRL-ul meu:
-retragerea amiabila a unui asociat, care nu este administrator si cesiunea partilor sociale catre celalalt asociat, care va deveni unic, acesta fiind in prezent si ramanand administrator;
-schimbarea sediului social in aceeasi localitate;
-adaugarea de cateva coduri CAEN noi si, in final,
-actualizarea obiectului principal de activitate conform CAEN 2
Intrebarea mea este: care ar fi secventialitatea corecta si optima a operatiunilor si daca pot grupa intr-o singura cerere sau procedura mai multe dintre aceste operatiuni pentru a reduce costurile si drumurile?
Va multumesc anticipat pentru ajutor,
George Toader
Toate aceste operaţiuni pot fi stabilite în cuprinsul unei singure hotărâri A.G.A. şi pot face obiectul unei singure operaţiuni.
Atenţie la întocmirea dosarului, nu uitaţi să ataşaţi toate documentele necesare. De asemenea, nu uitaţi că asociatul care va rămâne unic trebuie să facă o declaraţie pe propria răspundere că întruneşte condiţiile legale pentru a fi asociat unic în societate.
Cesiune si recodificare
mony
Va rog sa-mi dati un sfat in privinta variantei optime in care am putea proceda in urmatoarea situatie: intr-un SRL cu doi asociati, unul se retrage si cedeaza ... (vezi toată discuția)