avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ordin de compensare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ordin de compensare

As dori sa ma lamuriti in ceea ce priveste obtinerea parolei pt. un ordin de compensare.Am accesat site-ul gama.imi.ro dar sunt nedumerita.
Astept ajutorul d-voastra.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 14:07, 8 Martie 2013
Pentru obţinerea parolei de acces trimiteţi prin e-mail: serviciulcompensare@cppi.ro copia certificatului de înregistrare pe care să se scrie textul "cf. cu originalul", să fie semnată şi ştampilată de conducerea unităţii (numele în clar), să se scrie parola pe care o doriţi, max 10 caractere, litere majuscule. Pentru relaţii suplimentare sunaţi la tel.: 0214138068, 0771795131, 0771795133

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare og 22/2016 TeoTea TeoTea Buna ziua! Unde se depun informatiile legat de datorii si creante? Multumesc! (vezi toată discuția)
Atribuire parola tamporara?! Alina Cassandra Dobre Alina Cassandra Dobre Astazi am primit un asemenea mail in care mi se atribuia o parola temporara, desi nu am cerut-o. Este normal?!?! (vezi toată discuția)
Cum se poate afla parola de la contul de blocmanager (blocmanagernet) ... Tudorionascu Tudorionascu Cum se poate afla parola de la contul de BlocManager (BlocManagerNet) daca fostul Presedinte al Asociatiei care avea aceasta parola refuza sa o dea noului ... (vezi toată discuția)