avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Aplicare OG 22/2016
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Aplicare OG 22/2016

Buna ziua!

Unde se depun informatiile legat de datorii si creante?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: leonica , utilizator 12:21, 18 Octombrie 2016
Telefonati la numarul afisat pe [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 5 Octombrie 2016
Ana-Maria Pînzaru, Avocat
Multumesc!
Buna ziua!

A reusit cineva sa vorbeasca cu personalul de acolo? Eu tot sun, dar nu raspunde nimeni,iar nr de telefon cu 65 la sfarsit cred ca este nefunctional.

Multumesc!
ANUNŢ IMPORTANT PENTRU OBŢINEREA PAROLEI DE ACCES: Pentru obţinerea parolei de acces trimiteţi prin e-mail la adresa: serviciulcompensare@cppi.ro copia certificatului de înregistrare, semnată şi ştampilată de conducerea unităţii (numele în clar), pe care scrieţi textul "conform cu originalul" şi parola dorită (maximum 10 caractere, litere majuscule). Conectarea se face la pct.1 "Adaugare sau modificare facturi". Pentru relaţii suplimentare sunaţi la tel.: 0214130604, 0788525469.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de compensare tamyursu tamyursu As dori sa ma lamuriti in ceea ce priveste obtinerea parolei pt. un ordin de compensare.Am accesat site-ul gama.imi.ro dar sunt nedumerita. Astept ajutorul ... (vezi toată discuția)
Calculatoare kun.ovidiu kun.ovidiu Daca cineva cunoaste datele mele personale inclusiv adresa mail si telefon,poate face de pe calculatorul lui un cont la un site in numele meu,iar eu sa primesc ... (vezi toată discuția)
Parola de yahoo furata alinarms alinarms mi-a fost furata parola de yahoo de o persoana de pe un forum, banuiesc. (vezi toată discuția)