avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal. Transferul bazei de date de pe un calculator ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal. Transferul bazei de date de pe un calculator pe altul.

Buna ziua
va rog daca ma poate ajuta cineva :
cum pot transfera baza de date din revisal de pe un calculator pe altul (nu mai folosesc calculatorul pe care avean programul revisal)
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:59, 31 August 2019
Legat de acest subiect am si eu o problema, in care va rog sa ma ajutati.
Pe calculatorul cu revisal a fost reinstalat windows-ul, dar inainte am reusit sa salvez bazele de date pe un stick (am 6 firme la care tin revisal). Dupa instalarea revisalului din nou, cum se procedeaza? Inainte de a restaura baza de date, trebuie introdus angajatorul cu toate datele de identificare sau acestea sunt salvate in fisierul care l-am salvat pe stick? De asemenea vreau sa stiu daca restaurarea bazei de date se face pe rand, pt fiecare firma in parte? Daca ma puteti ajuta, cu aceasta problema si sa ma lamuriti detaliat, m-ati ajuta enorm.
Multumesc anticipat
Datele angajatorului sunt salvate in baza de date.

Restaurarea bazei de date se face pentru fiecare societate in parte.

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie : am primit de la persoana care s-a ocupat inaintea mea de revisal baza de date salvata de tip data base cum o instalez pe un nou calculator? trebuie reintrodus angajatorul cu toate datele de identificare sau acestea sunt salvate deja?
Ultima modificare: Miercuri, 15 August 2018
NICO14, utilizator
Trebuie sa efectuati operatiunea de import angajator.

Operatia se poate efectua apasand butonul "Import angajator" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Instrumente" - subsectiunea "Angajator curent" .

Se selecteaza, din locatia in care a fost salvat, folderul de export al angajatorului care se doreste a fi importat si se apasa butonul "OK".

Informatii referitoare la aplicatia Revisal pot fi consultate in cadrul rubricii Raspunsuri la intrebari frecvente privind registrul din cadrul portalului www.inspectiamuncii.ro.
Buna ziua ,va rog da puteti sa ma ajutati.Am instalat Revisalul pe alt calculator ,am salvat baza de date pe un stic ,am dat restaurare baza de date si sa copiat in revisalul nou doar datele firmei si a angajatorului ,dar datele angajatului si istoricul nu sunt .ce trb sa fac ca sa le copi si pe ele .multumesc

Alte discuții în legătură

Transfer date revisal cristinasta cristinasta Buna ziua, am si eu o intrebare din pdv tehnic, cum as putea sa fac, si anume- am instalat Revisalul pe calculatorul de birou si tot de acolo am transmis ... (vezi toată discuția)
Preluare baza de date revisal suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog daca cineva stie...cum pot prelua baza de date de la o contabila pentru a putea lucra revisalul si cum se introduce la mine in Revisal??? (vezi toată discuția)
Revisal livia.mazare livia.mazare am schimbat unitatea computerului si nu stiu cum sa reintroduc datele salvate pe un usb din revisalul instalat in cealalta unitate. ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)