avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal. Transferul bazei de date de pe un calculator ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal. Transferul bazei de date de pe un calculator pe altul.

Buna ziua
va rog daca ma poate ajuta cineva :
cum pot transfera baza de date din revisal de pe un calculator pe altul (nu mai folosesc calculatorul pe care avean programul revisal)
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:29, 3 Noiembrie 2024
Multumesc! Mentiona cineva pe forum sa nu fie aplicatia pe doua calculatoare, insa avand in vedere ca nu se mai opereaza decat pe un singur calculator, nu vad de ce ar fi problema. Si chiar ati mentionat ca legea nu mentioneaza ca ar fi interzis sau ceva de genu. Deci e in regula?
Cred ca nu stie cu ce se mananca aceasta aplicatie. O data ce se lucreaza [pe un calculator datele nu sunt transferate si in aplicatia instalata pe alt calculator.
Imi cer scuze, nu am facut import/export niciodata, de aceea intrebam. Se pot pastra deci ambele pe doua pc, lucrandu-se doar pe unul deci?
Da, se poate face casa ceva.
Mulțumesc frumos! Procesul de mutare este prin export angajator, salvare baza de date de pe calculatorul initial, si restaurare baza de date/import pe celalat calculator. Trebuie pentru fiecare angajator in parte(daca vb de mai multi angajatori)? Ne referim de la versiunea 6.0.8 incoace

Alte discuții în legătură

Transfer date revisal cristinasta cristinasta Buna ziua, am si eu o intrebare din pdv tehnic, cum as putea sa fac, si anume- am instalat Revisalul pe calculatorul de birou si tot de acolo am transmis ... (vezi toată discuția)
Preluare baza de date revisal suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog daca cineva stie...cum pot prelua baza de date de la o contabila pentru a putea lucra revisalul si cum se introduce la mine in Revisal??? (vezi toată discuția)
Import revisal - schimbare calculator Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati, Intalnesc urmatoarea situatie, a trebuit sa imi schimb calculatorul pe care aveam instalat Revisalul, si acum sunt in ... (vezi toată discuția)