avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ITM

Buna ziua!
Imi poate soune cineva daca mai exista ITM-ul din Octavian Goga(Registrul Comertului) si ce acte mai vizeaza cei de acolo, ce atributii mai au, in cazul in care mai exista personal?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:59, 12 Martie 2013
Stiti dvs ca s-a desfiintat ? .. ITM-ul exista in toata tara , inclusiv in Bucuresti cu punctul de lucru din str.Octavian Goga ... incepand cu 01.01.2011 nu se mai depun acte spre vizare/inregistrare la ITM.

La punctul de lucru din acea adresa exista :
- Biroul Monitorizare Relatii de Munca - aici se depune REVISAL-ul , se elibereaza parola , se elibereaza carnete de munca si/sau adeverinte de vechime, certificate cu numarul de salariati etc.

- o parte din Corpul de Control al ITM-ului pe Relatii de Munca.
Multumesc pt raspuns!
Am adresat aceasta intrebare intrucat momentan nu mai sunt in activitate(CIM-ul meu este suspendat) si vreau sa fiu la curent cu acest aspect.
Am inteles ... :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere revisal itm Ileana567 Ileana567 Buna ziua, Doresc sa aflu unde se depune REVISAL pentru o firma cu sediul social in jud.Ilfov si punct de lucru in sect.1 Bucuresti ?De obicei, in control vin ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca ancadaniela75 ancadaniela75 Eu mi-am dat demisia de la 1 iunie cu preavizul de 15 zile. De pe 16 iunie am incetat activitatea in acea firma. Am tot sunat la firma si mi s-a spus ca mai ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal AnnaM AnnaM Exista modificari cu privire la transmiterea revisalului? Potrivit HG 161/2006 registrul se transmite la inspectoratul teritorial de munca în format ... (vezi toată discuția)