Buna ziua!
Imi poate soune cineva daca mai exista ITM-ul din Octavian Goga(Registrul Comertului) si ce acte mai vizeaza cei de acolo, ce atributii mai au, in cazul in care mai exista personal?
Multumesc!
Stiti dvs ca s-a desfiintat ? .. ITM-ul exista in toata tara , inclusiv in Bucuresti cu punctul de lucru din str.Octavian Goga ... incepand cu 01.01.2011 nu se mai depun acte spre vizare/inregistrare la ITM.
La punctul de lucru din acea adresa exista :
- Biroul Monitorizare Relatii de Munca - aici se depune REVISAL-ul , se elibereaza parola , se elibereaza carnete de munca si/sau adeverinte de vechime, certificate cu numarul de salariati etc.
- o parte din Corpul de Control al ITM-ului pe Relatii de Munca.
Multumesc pt raspuns!
Am adresat aceasta intrebare intrucat momentan nu mai sunt in activitate(CIM-ul meu este suspendat) si vreau sa fiu la curent cu acest aspect.
Cartea de munca
ancadaniela75
Eu mi-am dat demisia de la 1 iunie cu preavizul de 15 zile. De pe 16 iunie am incetat activitatea in acea firma. Am tot sunat la firma si mi s-a spus ca mai ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal
AnnaM
Exista modificari cu privire la transmiterea revisalului?
Potrivit HG 161/2006 registrul se transmite la inspectoratul teritorial de munca în format ... (vezi toată discuția)