avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare

"În vederea discutării în contradictoriu a probelor"
Am depus niste probe la dosar si s-a aminat pt discutii .
Inseamna ca probele mele au fost acceptate ? si ce se face la infatisarea asta ? se pot respinge probe ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:37, 9 Martie 2013
S-a dat un nou termen de judecata pt a da posibilitatea si partii adverse sa studieze probele depuse de dvs si pt a discuta si in contradictoriu cu dvs admisibilitatea, pertinenta si concludenta acestora in raport de speta dvs.

Mai multe detalii nu o sa va pot da, daca nu stiu dosarul si probele depuse.
Am depus fotografii facute unui imobil si o inregistrare video . Am citit ca sunt admise in noul cod civil . Am vazut ca si aici au fost unele discutii pe tema asta . Dar daca sunt la instanta sunt admise sau se pot respinge in urma discutiei astea in contradictoriu ?Oricum urmeaza proba cu martori , interogatoriu , expertiza
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2013
lalululu1957, utilizator
Daca s-a amanat cauza pentru a se lua la cunostiinta de probele depuse se va discuta la termenul urmator despre incuviintarea lor atunci cand se va acorda cuvantul pe probe.
Daca s-a acordat cuvantul pe probe ar trebui sa stiti pentru ca ati fost prezent in sala de judecata.
S-a aminta pentru

"În vederea discutării în contradictoriu a probelor"

adica au fost admise iar acum le discutam ????
Sa fiu ma ''exacta '' in intrebare : se discuta in contradictoriu in vederea adminsibilatii probelor , sau se discuta pe baza unor probe admise ???
Ma gindesc ca in contradictoriu se discuta pe ce va existent , admis la dosar . Gresesc ??
Ultima modificare: Duminică, 10 Martie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Procedura in instanta proces partaj Nina1 Nina1 1.In cate exemplare se depun documentele in instanta civila? 2. Reclamantul in momentul in care depune documente in instanta este obligat sa depuna un ... (vezi toată discuția)
Interogarea partilor ralu_2008 ralu_2008 in cazul caii de atac (apel) a unei hotarari de divort, se admite interogatoriul partilor sau doar proba testimoniala cu martori? ce alte probe pot fi admise ... (vezi toată discuția)
Care poate fi motivul amanarii sentintei de catre judecatori stefan_71 stefan_71 Buna seara! Am mai scris si revin ,de aceasta data ,cerand opinia dvs vizavi de motivul amanarii unei sentinte de catre judecatori. Este vorba de un apel ... (vezi toată discuția)