"În vederea discutării în contradictoriu a probelor"
Am depus niste probe la dosar si s-a aminat pt discutii .
Inseamna ca probele mele au fost acceptate ? si ce se face la infatisarea asta ? se pot respinge probe ?
S-a dat un nou termen de judecata pt a da posibilitatea si partii adverse sa studieze probele depuse de dvs si pt a discuta si in contradictoriu cu dvs admisibilitatea, pertinenta si concludenta acestora in raport de speta dvs.
Mai multe detalii nu o sa va pot da, daca nu stiu dosarul si probele depuse.
Am depus fotografii facute unui imobil si o inregistrare video . Am citit ca sunt admise in noul cod civil . Am vazut ca si aici au fost unele discutii pe tema asta . Dar daca sunt la instanta sunt admise sau se pot respinge in urma discutiei astea in contradictoriu ?Oricum urmeaza proba cu martori , interogatoriu , expertiza
Daca s-a amanat cauza pentru a se lua la cunostiinta de probele depuse se va discuta la termenul urmator despre incuviintarea lor atunci cand se va acorda cuvantul pe probe.
Daca s-a acordat cuvantul pe probe ar trebui sa stiti pentru ca ati fost prezent in sala de judecata.
Sa fiu ma ''exacta '' in intrebare : se discuta in contradictoriu in vederea adminsibilatii probelor , sau se discuta pe baza unor probe admise ???
Ma gindesc ca in contradictoriu se discuta pe ce va existent , admis la dosar . Gresesc ??