avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autoturism inmatriculat in doua tari - legalitatea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autoturism inmatriculat in doua tari - legalitatea indisponibilizarii

Bună ziua
In luna martie 2013, am inmatriculat in Romania un autoturism fără a-l radia din Italia, urmând să efectuez această operaţiune la revenirea mea în Italia, unde am fost oprită de organele de politie care au indisponibilizat autoturismul pe motiv că figurează înmatriculat în ambele ţări. De la serviciul de înmatriculări auto român mi s-a spus că operaţiunea este legală,dar poliţia italiană nu a recunoscut. inmatricularea în România.
Ce pot să fac în această situaţie?
Vă mulţumesc.

Alte discuții în legătură

Autoturism cu mentiunea pe certificat:"auto reclamat furat la data de..." LOPY LOPY Am primit prin donatie un autoturism care are o mentiune pe certificatul de inmatriculare: auto reclamat furat la data de...am inscris autoturismul la primarie ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism puni puni Buna ziua. As dori sa stiu daca se poate radia un autoturism pe baza unei declaratii pe proprie raspundere facuta in fata notarului din evidentele fiscale ale ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,vreau sa stiu cum este posibil ca masina mea rezulta ... flopy27 flopy27 Buna ziua,vreau sa stiu cum este posibil ca masina mea rezulta inmatriculata si in Romania si in Italia??? In 2016 am vandut masina, cu numere italiene ... (vezi toată discuția)