Buna ziua. As dori sa stiu daca se poate radia un autoturism pe baza unei declaratii pe proprie raspundere facuta in fata notarului din evidentele fiscale ale primariei. Autoturismul a fost vandut dar nu exista niciun act de instrainare si as dori sa stiu daca un act incheiat la notariat in care sa se specifice ca autoturismul nu mai este in proprietate este suficient. Acesta apare si in inventarul firmei, caci este vorba de o firma care a detinut aceasta masina. De asemenea, daca o adresa de la Serviciul de inmatriculari ar ajuta in cazul in care acesta ar fi radiat din evidentele politiei. Va multumesc.
Buna ziua.Sunt intr-o situatie similara. Am vandut un auto in anul 1995 si nu reusesc sa-l scot din evidentele fiscale. Am o adresa (din 2013)de la IPJ in care se spune ca nu figureaza in baza de date informatizata a serviciului circulatie, nu s-a solicitat preschimbarea certif. de inmatriculare al autoturismului pana la data de 31.10.2001, prin urmare autoturismul este RADIAT DE DREPT, conform art. 6 din OUG 185/2005. Am fost la serviciul de impozite si taxe local, dar nimeni nu a luat in calcul adresa respectiva.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Vanzare auto
jenicaprod
Buna ziua. In anul 1995 am vandut un autoturism D 1300, fara nici un fel de act nici macar o chitanta de mana. Autoturismul a fost instrainat de mai multe ori ... (vezi toată discuția)