avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării informatii gratuite Biroul de Credit
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

informatii gratuite Biroul de Credit

Pentru a afla informatii referitoare la propria persoana din Biroul de Credit, exista mai multe posibilitati, cum ar fi:

Solicitare de verificare la Biroul de Credit a propriei persoane, pe care o depuneti la banca la care aveti contactate credite de nevoi personale fara ipoteca, credite cu ipoteca, credite ipotecare, credite de Prima Casa. In cazul in care este prima solicitare in decursul unui an calendaristic, comisionul bancar pentru eliberarea informatiilor solicitate este zero;
Solicitare scrisa de verificare la Biroul de Credite, pe care o depuneti la banca la care aveti contul deschis, desi nu aveti contractate credite de nevoi personale fara ipoteca, credite cu ipoteca, credite ipotecare, credite de Prima Casa. Tariful de eliberare a Raportului de Credit cu informatiile solicitate este stabilit de tariful de comisoane bancare specific fiecarei banci;
Transmiterea unui cereri tipizate, pe care o puteti descarca de pe site-ul Biroului de Credit, o datati si o semnati si o transmiteti impreuna cu o fotocopie a documentului de identitate si cu dovada achitarii comisionului catre Biroul de Credite (daca este cazul) pe email la situatie@birouldecredit.ro.
In cazul in care este prima solicitare de eliberare informatii in decursul unui an, comisionul de eliberare a unui Raport de Credit este zero. Insa, daca nu este prima solicitare in cursul anului curent, atunci se va elibera prin perceperea unui comision in valoare de 6 lei.

Achitarea comisionului se va face fie prin depunerea in numerar a sumei de 6 lei in contul Biroului de Credit fie printr-un ordin de plata completat cu informatiile de mai inainte, pe care il depuneti la banca unde aveti contul deschis.

Informatiile solicitate privind propria persoana vor fi transmise de catre Biroul de Credite pe email la adresa pe care ati mentionat-o in cererea dvs.
Cel mai recent răspuns: cami250786 , utilizator 11:31, 9 Martie 2013
Buna. Se poate doar la BC sau sa soliciti un credit la o banca mai nou pt ca nu vor sa faca BC fara cerere de credit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rau-platnic la banca alecsiamatei alecsiamatei In urma cu 4-5 ani am facut o descoperire de cont pe care nu am reusit sa o achit la timp. Ulterior, creditul a fost preluat de altcineva si a fost platit. ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog! Dulu Dulu Buna ziua. Poate cineva sa imi spuna, daca in cazul neplatii unor carduri de nevoie personale, ultima rata platita in 2007-2008, cand se prescriu, care sunt ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru a fi scos din biroul de credit cu o hotarare judecatoreasca definitiva in favoarea mea? Aqua24 Aqua24 Buna, Ma vad in imposibilitatea de a lucra cu orice banca pentru a scoate un credit. Am fost raportat la biroul de credit in anul 2016, cu dosar de ... (vezi toată discuția)