avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto. instanta competenta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto. instanta competenta

buna ziua.am o intrebare .astazi dupa noul cod de tribunal se mai poate recupera taxa auto in tribunal
Intervenţie moderator: vă rog frumos să nu mai postaţi mesaje consecutive, scrieţi într-unul singur ce problemă aveţi pentru a vă putea răspunde. Mulţumesc pentru înţelegere

Noul Cod de procedură civilă care a intrat în vigoare de la 15 februarie nu are nimic de-a face cu recuperarea taxei auto. Aşa cum a fost şi până acum, instanţa competentă material este tribunalul. Recuperarea taxei depinde de alţi factori, spre exemplu data când aţi plătit această taxă.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Martie 2013
Lucian Huzum, Consilier juridic
pai eu am platito pe noiembrie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare cristyan cristyan In 2008 am platit taxa de poluare si am inmatriculat masina Intrebarea mea este 1. Mai pot da in judecata statul pentru recuperarea taxei? 2. Daca s-a ... (vezi toată discuția)
Taxa se prima inmatriculare peterpeter65 peterpeter65 Buna dimineata,am citit recent o stire in ... (vezi toată discuția)
Taxa auto elizabhet elizabhet am cumparat un logan prima inmatriculare e in 2005 a doua e in 2008 eu vreau sa o inmatriculez pe numele meu dar taxa auto e in jur de 1700eiar cealalta din ... (vezi toată discuția)