avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune. Demersuri necesare.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune. Demersuri necesare.

Buna seara,
Va rog daca ma puteti ajuta:in legatura cu o mostenire,suntem 3 surori, mama a decedat si nu a fost dezbatuta succesiunea dupa tatal mamei (bunicul).Mentionez ca bunicul a decedat inaintea mamei, iar mama nu a mai avut alti frati.Ce trebuie sa fac, am mers la Primarie cu certificatul de deces al mamei, certificatul meu de nastere si de casatorie si cu CI, dar nimeni nu ne-a ajutat.Nu avem titlul de proprietate in original(avem doar o copie) si nici actele de deces ale bunicului.Nu stiu de unde sa incep pentru ca nimeni nu ne da nici un raspuns.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 19:50, 9 Martie 2013
Mai întâi solicitaţi un certificat de calitate moştenitor, de la biroul notarial competent, după care solicitaţi duplicat titlu de proprietate, la biroul notarial urmează sa primit-o toate informaţiile necesare, actele etc în vederea dezbaterii succesorale notariale
Trebuie dezbatute succesiunile succesiv dupa bunic si apoi dupa mama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicarea unui teren apartinand familiei mamei mele miha1982 miha1982 Stimate d-le/d-na avocat, As dori sa clarific dreptul meu si al surorii mele la mostenire. Terenul mentionat a fost in proprietatea familiei mamei ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune fara documentele necesare acesteia myyre myyre Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Bunicii mei au decedat inainte de 1989, bunicul in 1968 si bunica 1974. La vremea respectiva ... (vezi toată discuția)
Solicitare certificat de deces in temeiul unei procuri IlieBC IlieBC Buna ziua, In urma cu cateva saptamani prietena mea m-a imputernicit printr-o procura \"sa o reprezint la biroul notarial competent si sa efectuez toate ... (vezi toată discuția)