avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cota vanzare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cota vanzare imobil

Am divortat in urma cu 6 ani iar la acea data, instanta a dispus plata a 33% din venituri catre minorii care au ramas in intretinerea mamei lor. La data divotului, detineam un imobil dobandit inainte de casatorie, imobil care nu a constituit deci obiectul partajului.
As dori sa stiu daca vanzarea acelui imobil inplica obligatia platii catre fosta mea sotie a 33% din suma obtinuta din instrainare.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:13, 10 Martie 2013
Nu. Una este pensia de intretinere si cheltuieli pentru educarea si cresterea copiilor si una este dreptul dvs exclusiv de proprietate asupra imobilului. Nu au nicio legatura, atata timp cat platiti acea pensie de intretinere pt copii.
Nu se considera venit din care sa platiti pensia. La data cand s-a stabilit pensia, scrie in hotarare care sunt veniturile din care virati pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort iulia2000 iulia2000 Se poate introduce actiune de divort fara sa angajezi un avocat?cat va costa cu aproximatie ?Actiunea de divort trebuie sa contina neaparat si actiune de ... (vezi toată discuția)
Poate avea copilul drept de locuinta imediat dupa nastere,in caz de divort? tumi tumi buna ziua ,as dori,sa stiu daca un copil rezultat din casatorie,la divort,poate dobandi drept de locuinta,de la momentul nasterii lui,in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Divort paula-mary paula-mary Buna seara.Va rog din tot sufletul sa ma ajutati deoarece sunt intr-o situatie disperata.Sunt casatorita de 30 de ani dar sotul meu are o relatie cu alta ... (vezi toată discuția)