avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmarire penala - schimbare declaratie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmarire penala - schimbare declaratie

Buna ziua
As dorii sa intreb daca pot sa schimb o declaratie data la politie in urma unor amenintari .
Mai precis
In urma unor repetate amenintari cu cutitul care imi sant vizate familia cat si eu personal , am depus o noua plangere la politie (a 4 a) la care mi sa dictat ce sa scriu Mai mult chiar mi sa pus in tema ca va venii cineva de la politie sa ne DEA O AMENDA ca sa ne cumintim..........:O.Mentionez ca am martori si de fiecare data persoana respectiva a scapat basma curata:(As dorii sa intreb daca pot sa schimb declaratia in una penala sa poata fi urmarit penal poate asa isi revine caci de fiecare data cand ma intalnesc cu persoana respectiva daca nu ma ameninta imi rade in fata spunand ca are el pile pe la politie si nu am ce sa ii fac.
Va multumesc=D>
Cel mai recent răspuns: sorin cosma , utilizator 20:50, 11 Martie 2013
Daca este vorba de amenintare e penala fapta dar poate ca nu exista probe si de aceea exista probleme...
Sau poate ca are pile la politie...si il ajuta putin...
El recunoaste sau nu?
Au fost de fata martori?
Multumesc pentru raspuns. Da ,au fost martori (soacra noastra)care si in celelalte declaratii a recunoscut ca a vazut cum se rasteste cu cutitul la mine Individul nu recunoaste cica ar fi fost beat sau pur si simplu nu isi aduce aminte Am cerut politiei sa il tina macar o zi in arest sa vada cum e poate se mai calmeaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie martor ContSters199804 ContSters199804 Buna ziua. Am un prieten care a jefuit o casa de schimb valutar in vara anului trecut iar in ziua comiterii faptei, mai pe seara, m am intalnit cu acesta si ... (vezi toată discuția)
Amenintare ! redu redu In 1997 am avut un eveniment neplacut care a urmat cu un proces pe care l-am castigat -nu vreau sa intru in detalii - de atunci anumiti indivizi cand ma vad pe ... (vezi toată discuția)
Martor furt ContSters93151 ContSters93151 Buna ziua, mama a fost in apropiere cand politia a prins un hot. Din pacate politia pentru ca nu avea martori a convins-o sa semneze o declaratie de martor ... (vezi toată discuția)