Buna ziua !
Ma numesc Alex , am 18 ani si am hotarat sa-mi creez un cont pe acest forum deoarece am nevoie de cateva raspunsuri si desigur daca doriti sa ma ajutati cu aceste raspunsuri.
In ianuarie am cumparat o masina cu numere de Bulgaria , fara contract de V-C .. ci doar cu procura pe numele meu. Cu aceasta procura eu am dreptul sa fac orice cu aceasta masina , insa , in ultimele saptamani au aparut zvonurile cu interzicerea circulatiei masinilor cu numere straine.
Am citit "legea" cu atentie si am observat un detaliu: inchirierile sunt o exceptie de la "lege". Acum vine intrebarea..: Daca fac contract de inchiriere intre sora-mea si mine la un notar contra unei sume de bani se considera exceptie? Astept raspuns , multumesc mult !
PS: Stiu ca apoi trebuie sa inregistrez la circa financiara(daca nu ma insel) unde voi platii 16% impozit.
Sunt 2 calitati distincte care pot deriva din cele 2 acte mentionate de dvs
Contractul de vanzare cumparare va asigura calitatea de proprietar al autoturismului,situatie in care puteti dispune de bunul respectiv
Procura nu reprezinta titlu de proprietate ,ci va confera numai dreptul de utilizare in conditiile prevazute in procura
Deci sa inteleg ca nu voi fii afectat de aceasta lege daca se aproba? Am citit ca si procura este considerata titlu de proprietate ... iar in acest caz ma va afecta.
Inmatriculare auto
alpyne
m-am gandit sa pun aceasta intrebare gandindu-ma ca e mai sigur sa fiu 100%sigur decat sa fac o greseala.subiectul.vreau sa cumpar un auto inmatriculat in ... (vezi toată discuția)