avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina inmatriculata in Italia - cate zile poate ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina inmatriculata in Italia - cate zile poate circula pe teritoriul Romaniei

Buna ziua. As putea circula in Romania cu o masina inmatriculata in Italia pe numele tatalui meu (el are si carte de identitate italiana) pe o perioada mai mare de 90 de zile?
Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.
Cel mai recent răspuns: cosmintt26 , utilizator 04:21, 11 Martie 2013
Da, puteti circula oricat in momentul de fata.

E posibil ca in viitor noul cod rutier sa aiba ceva precizari in cazuri precum al dvs. Dar deocamdata nu este nimic sigur in afara de informatia pe care v-am dat-o mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto importate feel feel ma tot invart de ieri prin codu fiscal si prin cel rutier si inca nu sunt lamurita... Spuneti-mi va rog, acum daca iei o masina cu nr de italia si platesti ... (vezi toată discuția)
Procura auto cerveneanu cerveneanu Sal!! Sunt nou pe acest forum si imi cer scuze daca am gresit locul in care scriu. Am o rugaminte la cunoscatori Intentionez sa achizitionez o masina ... (vezi toată discuția)
Cat timp se poate circula in romania cu masina cu numere valabile din ue? alpyne alpyne cat timp se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata Franta,Italia,Anglia deci cu numere valabile,neradiata,de la data intrarii in tara pe o parte si ... (vezi toată discuția)