avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Televiziune pentru caini
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Televiziune pentru caini

Iata ca s-a facut si o televiziune pentru caini:)

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:54, 10 Martie 2013
Excelenta initiativa. Chiar ma intrebam pe cand un asemenea post TV.
Totusi apare un risc si in aceasta situatie. Am o catelusa mica (si foarte proasta) care a ros pana la rupere cablurile de alimentare cu electricitate de la frigider, TV, un prelungitor etc, care atarnau pe jos. Am fost nevoit sa reconfigurez traseul acestor cabluri pentru a impiedica astfel o nenorocire mai mare. Initial am vrut sa bat catelul, dar ulterior discutand cu un psiholog m-am razgandit. Pe aceasta cale vreau sa va atrag atentia, celor care nu s-au gandit si la aceasta posibilitate, ca in timpul pauzelor publicitare al respectivului post TV_canis canis, cateii lasati singuri si nesupravegheati, de nervi sau din alte motive se pot delecta cu cablurile electrice. Iata ca orice plus si noutate presupune si riscuri. In rest, numai de bine animalutelor noastre.
Nu numai câinii, în general toate animalele de companie sunt veritabili membrii ai familiilor adoptatoare, este un lucru firesc, debutul a fost cu mulţi ani în urma şi a constat în perfectionalizarea hranei, condiţii medicale, hotel locuri de distracţie, etc.
Referitor la televiziune este interesant faptul ca se relaxeaza:giggle:

Oare chiar stau in fotoliu si se uita la televizor?
Imi cer scuze...cat costa minutul de publicitate?
Noi oamenii ne relaxam dupa ce muncim sau in urma unui stres etc.
NU as spune ca, cateii de casa se relaxeaza (poate doar cei care muncesc, de exemplu cei care trag sanii). Ci doar le este captat interesul cu aceste programe TV dedicate.
Da, intradevar stau si se uita minute in sir la TV. Presupun ca aceasta determinare, calitate de a urmari ore in sir un lucru, vine din vechime, din ancestral de cand erau nevoiti sa stea in tufis ore in sir sa isi urmareasca prada.

Dar am mai vazut si altfel de manifestari curioase. De exemplu un pitbull sarea ore in sir sa prinda o punga de plastic agatata de lustra si la care nu ajungea. Dupa 3 ore il gaseai tot acolo. Deci pentru ala ori TV_canis ori o punga pe lustra, cam tot efectul ala il avea, adica era ocupat catelul cat lipsea proprietarul de acasa.

Alte discuții în legătură

Zgomote puternice intr-un apartament Elenapusa Elenapusa Cum se poate rezolva o situate ca aceasta: locuim intr-un bloc de 3 ani. De 3 ani vecina noastra cucare ne invecinam (perete in perete), seara de seara si ... (vezi toată discuția)
Detinere caine in apartament adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: detin un catie de talie mica in varsta de 13 ani in locuinta proprietate personala.Cainele nu este periculos dar la fel ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac? Mirela_I Mirela_I Locuiesc la parterul unui bloc si in fiecare zi ma trezesc in fata usi cu urina de caine.Am vorbit cu vecinii care au caine dar fara un rezultat pozitiv,am ... (vezi toată discuția)