avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Televiziune pentru caini
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Televiziune pentru caini

Iata ca s-a facut si o televiziune pentru caini:)

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:54, 10 Martie 2013
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Oare chiar stau in fotoliu si se uita la televizor?

Da,atat cainii cat si pisicile-unele dintre exemplare ,urmaresc cu deosebita atentie programe ,filme si dovedesc aceasta prin maniera personala de comportament si zgomote pe care le produc si prin reactia pe care o manifesta mai ales la anumite zgomote realizate de protagonistii filmarilor
Personal detin un exemplar de persan care isi are locul bine definit deasupra TV si care la anumite filme,prezinta comportament aparte,uneori chiar se foloseste de labute pentru a atinge de ex jucariile cu care joaca protagonisti din film
Serile trecute pe un canal cu programe speciale din lumea animalelor a fost prezentata o expozitie de pisici,care bineinteles se manifestau inclusiv sonor
Persanul meu a fost foarte atent la intreg materialul si a avut un comportament aparte exteriorizat prin zgomote specifice exemplarelor "familiei" sale
Este interesant de urmarit comportamentul pisicii care urmareste uneori filmul direct din fata TV,iar alte ori se urca deasupra TV , se torsoneaza si uneori mai si cade de pe TV dar imediat revine si urmareste cu deosebita atentie miscarile si mai ales zgomotele
@ynocentta, daca ma gandesc la speta prezentata de dvoastra, ... nu pot sa nu remarc faptul ca odata cu avansarea tehnicii in domeniul TV (LCD, LED, etc) vizibila mai ales prin subtierea si subtirimea acestor TV, sunt limitate locurile si pozitiile de privit pentru exemplarele din familia Felidae. Oare pe viitor acestea vor fi nevoite sa priveasca la TV numai din fotoliu, fara sa beneficieze de imaginea intoarsa, rasturnata de care se bucura acum prin privitul de deasupra televizorului? Intreb si eu. Sau vor aparea oare suporti speciali care se vor pune deasupra televizoarelor, in scopul mai sus discutat?
Oare ce ne rezerva viitorul?
@trandafir
Facilitatile acordate privitorilor depind de stapan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomote puternice intr-un apartament Elenapusa Elenapusa Cum se poate rezolva o situate ca aceasta: locuim intr-un bloc de 3 ani. De 3 ani vecina noastra cucare ne invecinam (perete in perete), seara de seara si ... (vezi toată discuția)
Detinere caine in apartament adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: detin un catie de talie mica in varsta de 13 ani in locuinta proprietate personala.Cainele nu este periculos dar la fel ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac? Mirela_I Mirela_I Locuiesc la parterul unui bloc si in fiecare zi ma trezesc in fata usi cu urina de caine.Am vorbit cu vecinii care au caine dar fara un rezultat pozitiv,am ... (vezi toată discuția)