avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ptr avocatii stagiari
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ptr avocatii stagiari

Cum v-ati declarat la fisc? profesie liberala (avocat) sau prestator servicii pe baza de contract? eu am fost acceptat cu a doua varianta? v-ati facut chitantier, stampila? am vorbit cu maestrul sa-mi faca chitantier pe cabinetul lui, dar pe numele meu. cum v-ati descurcat?

m-am inscris la finante ca profesie liberala, avocatura.stampila am primit de la barou o hartie in care erau caracteristicile stampilei si cu acea hartie si decizia de numire am facut stampila, iar chitantierele cu stampila, decizia de numire in profesie si cartea de identitate.
bafta!
la chitantiere iti trebuie si contractul de colaborare dintre tine si maestru
te rog mult spune-mi cum arata modelul de stampila pe care l-ai primit de la barou. sunt avocat stagiar colaborator. voi scoate chitantier pe numele meu si pentru asta i-mi trebuie stampila. baroul mi-a spus sa-mi fac stampila personala dar nu stiu exact cum. ce cuprinde o astfel de stampila? in statut nu se arata, dar in recenta hotarare a uniunii cu privire la avocatul colaborator se aminiteste de ea.
ce fel de avocat eşti, domnule, care nu ştii scrie corect? De când se scrie î-mi? ªi un copil de clasa a v-a scrie corect pronumele personale. RUªINE
Si pe lîngă î - mi , " baroul mi - a spus"...Ce ti - a "spus baroul "? avocatule, chiar si stagiar.

Alte discuții în legătură

si-a facut cineva stampila personala ca av. stagiar colaborator? marinaL marinaL Buna! Am si eu o nelamurire. Este vorba de posibilitatea de avea clienti proprii, iar indrumatorul imi permite. Imi poate spune cineva care e procedura ... (vezi toată discuția)
Stagiatura 2theadvocate 2theadvocate Buna ziua! Ce costuri implica pt un avocat definitiv preluarea unui avocat stagiar, pe parcursul celor 2 ani de stagiatura? Multumesc pt eventualul raspuns. (vezi toată discuția)
Examen barou flo21 flo21 Buna, tuturor, va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii , si anume: 1.se poate da examen pt avocat stagiar fara sa ai un contract de colaborare cu un ... (vezi toată discuția)