avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ptr avocatii stagiari
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ptr avocatii stagiari

Cum v-ati declarat la fisc? profesie liberala (avocat) sau prestator servicii pe baza de contract? eu am fost acceptat cu a doua varianta? v-ati facut chitantier, stampila? am vorbit cu maestrul sa-mi faca chitantier pe cabinetul lui, dar pe numele meu. cum v-ati descurcat?

Pana la urma, haideti sa nu transformam discutia in curs de limba romana. A inteles omul, o sa puna mana pe carte si gata.
nu ma laud ca stiu limba romana. sunt refugiat politic. in liceu am invatat cu suplinitori, in facultate am fost preocupat cu civilul si penalul. cred ca ai o problema. te intrebi cum unul care nu stie sa scrie e avocat si eu nu? am preferat sa invat decat sa citesc sanda brown sau altele ... acum am intrat in barou si ca o sa iau lectii de limba romana?
În cazul acesta, Scuze si Bravo!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

si-a facut cineva stampila personala ca av. stagiar colaborator? marinaL marinaL Buna! Am si eu o nelamurire. Este vorba de posibilitatea de avea clienti proprii, iar indrumatorul imi permite. Imi poate spune cineva care e procedura ... (vezi toată discuția)
Stagiatura 2theadvocate 2theadvocate Buna ziua! Ce costuri implica pt un avocat definitiv preluarea unui avocat stagiar, pe parcursul celor 2 ani de stagiatura? Multumesc pt eventualul raspuns. (vezi toată discuția)
Examen barou flo21 flo21 Buna, tuturor, va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii , si anume: 1.se poate da examen pt avocat stagiar fara sa ai un contract de colaborare cu un ... (vezi toată discuția)