avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sentinta irevocabila - nelamuriri efecte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sentinta irevocabila - nelamuriri efecte

In urma unui proces de anulare proces verbal de contraventie castigat in prima instanta de mine si a unui recurs inaintat de catre I.P.J., s-a ajuns la urmatoarea solutie in dosar: Nefondat. Solutie: Decizia Nr. ### Respinge ca nefondat recursul. Irevocabila. Pronuntata in sedinta publica.

Experienta mea cu instantele de judecta este practic zero, asa ca va rog sa imi spuneti si mie ce mai trebuie facut pentru a scapa definitiv de aceasta problema.

Alte discuții în legătură

Interpetare sentinta el_gringo el_gringo Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu un dosar in care am fost parat,reclamantul a facut recurs iar raspunsul la recurs este urmatorul: Tip ... (vezi toată discuția)
Solutie tribunal greșită? 1979Florin 1979Florin Buna ziua. Am o nelămurire in legatura cu un proces in care am fost parte. Am castigat la fond, iar in apel la Tribunalul Ilfov solutia este de respingere ... (vezi toată discuția)
Executare masuri dispuse in proces verbal de contraventie TDorina TDorina In urma unei plangeri la OJPC ( Oficiul Judetean pentru protectia Consumatorului), acesta din urma a aplicat unei banci o sanctiune contraventionala si a ... (vezi toată discuția)