avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solutie Tribunal greșită?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Solutie Tribunal greșită?

Buna ziua. Am o nelămurire in legatura cu un proces in care am fost parte. Am castigat la fond, iar in apel la Tribunalul Ilfov solutia este de respingere ca nefondat, dar cu recurs. Imi scapa mie ceva sau trebuia sa fie definitivă?

"Ora estimata: 09:00
Complet: A4
Tip solutie: Nefondat
Solutia pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Ilfov. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 15.01.2018.
Document: Hotarâre 135/2018 15.01.2018"

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
1979Florin, utilizator
Cel mai recent răspuns: 1979Florin , utilizator 19:13, 16 Ianuarie 2018
Solutia instantei este pronuntata in apel, ....cu drept de recurs.
Motivul pentru care a fost admis/respins apelul face obiect al unei alte discutii
Întrebarea era de ce este data cu recurs si nu e definitivă. Pretentiile din fond sunt de 15.000 lei. Pe NCPC hotararea fondului nu era atacabila doar cu apel?

Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc o lamurire ! alexyxy alexyxy Azi am avut infatisare la C.A.B.si pe seara a venit decizia pronuntata ,insa nu pricep,care este valabila. am castigat fondul si acum sunt nelamurit.VA ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat gabineicut gabineicut Buna ziua, Numele meu este Gabriel Neicut, am urmatoarea intrebare : \"De unde ridic permisul anulat?\" in 2016 mi s-a anulat permisul de conducere , ... (vezi toată discuția)
Firma responsabilă nu vrea să plătească daunele cauzate de o avarie la rețeaua de apă potabilă nerezolvată la timp, deși a pierdut și apelul. pot face recurs? byiutzis byiutzis Buna ziua, Sa va expun pe scurt cazul parintilor mei. In ianuarie 2017 s-a produs sub strada unde locuiesc parintii mei o avarie la reteaua de apa potabila.. ... (vezi toată discuția)