avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire Permis Anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire Permis Anulat

Buna ziua,

Numele meu este Gabriel Neicut, am urmatoarea intrebare :
"De unde ridic permisul anulat?"

in 2016 mi s-a anulat permisul de conducere , urmare conducerii sub influenta bauturilor alcoolice.
in 2018 am castigat la Tribunalul Bucuresti anularea deciziei brigazii rutiere prin care se anula permisul
ieri a fost respins recursul Brigazii rutiere ca netimbrat DEFINITIVA
"20.05.2019
Ora estimata: 09:00
Complet: S8 Completul 16 recurs NCPC
Tip solutie: Anulează cererea de recurs
Solutia pe scurt: Admite exceptia netimbrarii, invocata din oficiu. Anuleaza recursul ca netimbrat. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica astazi, 20.05.2019.
Document: Hotarâre 20.05.2019"

ACUM in teorie am permis , in practica, de unde il ridic?

Alte discuții în legătură

Recurs Nautilus Nautilus Va rog sa-mi comunicati daca dupa ce recursul mi-a fost anulat din cauza netimbrarii mai am vreo cale de atac. Decizia Curtii de Apel a fost ... (vezi toată discuția)
Doresc o lamurire ! alexyxy alexyxy Azi am avut infatisare la C.A.B.si pe seara a venit decizia pronuntata ,insa nu pricep,care este valabila. am castigat fondul si acum sunt nelamurit.VA ... (vezi toată discuția)
Sentinta judecatoreasca Consultant Covasna Consultant Covasna Buna seara. intr un dosar de pretentii am avut calitatea de intimat. Sentinta care apare pe site ul portal.just.ro este urmatoarea. 23/09/2010 în ... (vezi toată discuția)