avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs

Va rog sa-mi comunicati daca dupa ce recursul mi-a fost anulat din cauza netimbrarii mai am vreo cale de atac. Decizia Curtii de Apel a fost urmatoarea

31.01.2014
Ora estimata: 12:00
Complet: S8 Completul 13 recurs
Tip solutie: Anulează cererea de recurs
Solutia pe scurt: Admite excepţia netimbrării, invocată din oficiu. Anulează recursul, ca netimbrat. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 31.01.2014.
Document: Hotarâre 694/2014 31.01.2014

In cerere solicitasem eliberarea diplomei de licenta de catre Ministerul Educatiei si de catre Univ. Spiru Haret.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 17:41, 19 Februarie 2014
Nu mai exista variante de rezolvare a situatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis anulat gabineicut gabineicut Buna ziua, Numele meu este Gabriel Neicut, am urmatoarea intrebare : \"De unde ridic permisul anulat?\" in 2016 mi s-a anulat permisul de conducere , ... (vezi toată discuția)
Anulare cerere chemare judecata seanasdzxc seanasdzxc Admite excepţia de netimbrare a cererii de chemare în judecată, invocată > de instanţă din oficiu. Anulează cererea de chemare în judecată ... (vezi toată discuția)
Nu pot promova in grad profesional datorita lipsei diplomei de licenta, am doar adeverinta alinus1128 alinus1128 La servici urmeaza sa fiu promovata in grad profesional si am ghinionul sa fac parte dintre cei care au terminat in anul 2009 la Univ. Spiru Haret, forma de ... (vezi toată discuția)