avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecarea in lipsa in NCPC - articol
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecarea in lipsa in NCPC - articol

buna ziua

care este noul articol referitor la judecare in lipsa a unei cauze? fostul 242, 2

multumesc
Cel mai recent răspuns: laura-jurist , utilizator 11:49, 11 Martie 2013
Noul cod de procedura civila:

Suspendarea voluntara Art. 411
(1) Judecatorul va suspenda judecata:
1. cand amandoua partile o cer;
2. cand niciuna dintre parti, legal citate, nu se infatiseaza la strigarea cauzei. Cu toate acestea, cauza se judeca daca reclamantul sau paratul a cerut in scris judecarea in lipsa.
(2) Cererea de judecata in lipsa produce efecte numai la instanta in fata careia a fost formulata.
va multumesc mult :)
o zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecarea in lipsa in ncpc - temei legal iancu123 iancu123 judecarea in lipsa, conform carui articol din noul cod de procedura civila, se poate cere. (vezi toată discuția)
Litigii de munca dointza dointza Bună seara va rog sa îmi spuneți ce se intampla? Când e afișat la un proces :\"242 c.pr.civ Solutia pe scurt: Suspendă judecarea cauzei in baza disp ... (vezi toată discuția)
Divort andreeeaaa andreeeaaa Va rog sa ma ajutaţi cu o întrebare, sunt căsătorită nu am copii si am înaintat divorţ. La prima înfăţişare nu s-a prezentat soţul meu, ce se ... (vezi toată discuția)