avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... încetare cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

încetare cim

Bună ziua,
Vă rog frumos, să mă ajutaţi cu un răspuns: am avut un contractul individual de muncă suspendat în perioada 01.12.2012 - 01.03.2013; angajatul nu a venit cu cerere de prelungire a suspendării sau de încetare a suspendării. Azi, 11.03.2013, a solicitat, în scris, încetarea cim cu data de 11.03.2013, cu acordul părţilor şi i s-a aprobat. Cu ce dată îi voi face încetarea suspendării - cu 01.03.2013 sau cu 04.03.2013? Având în vedere că perioada 04.03.2013 - 08.03.2013 este neacoperită (nici suspendat, nici la serviciu) cu ce dată îi voi face încetarea cim? Problema este Revisal-ul unde ar trebui să fac operaţiuni retro.
Sfătuiţi-mă ce paşi trebuie să urmez, la momentul acesta, pentru a rezolva acest caz. Vă mulţumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:28, 11 Martie 2013
Incetarea suspendarii va fi cu data de 01.03.2013 iar data incetarii c.i.m va fi data de azi, tot azi trebuind sa transmiteti in Revisal incetarea.
Pentru perioada 04-08.03 il pontati nemotivat.
monicagheorghe

data incetarii c.i.m. = 11.03.2013

Perioada 01.03.2013 - 11.03.2013 va fi pontat absent nemotivat si nu perioda 04.03.2013 - 11.03.2013
Vă mulţumesc, deci pe data de 11.03.2013 îl pun nemotivat în pontaj şi, tot cu acestă dată îi desfac şi cim?
Intr-adevar, ati inteles corect ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as avea si eu nevoie de o parere pentru urmatoarea ... cnghr cnghr Buna ziua, As avea si eu nevoie de o parere pentru urmatoarea situatie: Un salariat absenteaza nemotivat de la locul de munca pe o perioada de 5 zile, este ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate si inregistrare in revisal YoAlle YoAlle Buna ziua, 1. Absentele nemotivate se inregistreaza obligatoriu in Revisal? 2. Daca se inregistreaza in Revisal care este procesul , daca salariatul ... (vezi toată discuția)
Buna seara , sunt intr-un litigiu de munca ,in speta am solicitat ... timpuriu timpuriu Buna seara , sunt intr-un litigiu de munca ,in speta am solicitat concediu conform OUG 147/2020 ,copilul meu invatand in sistem hibrid , o saptamana online /o ... (vezi toată discuția)