avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Hotarare irevocabila taxa de poluare - obligativitate ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Hotarare irevocabila taxa de poluare - obligativitate taxa de mediu?

In anul 2012 am castigat in instanta neplata la inmatriculare a taxei de poluare prin hotarare judecatoreasca definitiva.
Doresc sa imi spuneti daca aceasta hotarare este valabila si dupa data de 15 martie 2013 cand intra in vigoare taxa de timbru ( pentru inmatriculare) sau trebuie sa achit aceasta taxa de timbru ?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cosmintt26 , utilizator 22:42, 11 Martie 2013
Se datoreaza timbrul potrivit art.4 litera d din OG 9/2013.
va multumesc pentru raspuns.
Dar sincer nu am inteles acel articol de lege si inca nu sunt clar.
Va rog sa imi spuneti concret daca trebuie sa platesc taxa de timbru .
Va multumesc inca o data.

cu stima,
Nu trebuie sa platiti nimic (banuiesc ca ati inmatriculat deja masina, nu?)

Singura problema este cand veti vrea sa vindeti masina atunci cumparatorul va trebui sa plateasca timbrul el. Altfel nu va putea sa isi treaca masina pe numele lui.
Pana nu aveti de gand sa vindeti masina nu sunteti afectat de nicio lege. Problema va fi ca veti lua un pret mai mic pe masina, avand in vedere ca nu are taxa platita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru mediu ecowaterproiect ecowaterproiect Am o nelamurire Daca sunt in proces si momentan am inscris masina cu numere negre si certificat pe care scrie ca este inmatriculata masina provizoriu pana la ... (vezi toată discuția)
Timbru mediu andreichirutza andreichirutza Buna ziua. Sunt in posesia unui autovehicul pentru care instanta de judecata a dispus inmatricularea fara plata a taxei de inmatriculare. Fac mentiunea ca ... (vezi toată discuția)
Completare cerere de restituire taxa auto elina20099 elina20099 Buna ziua. Conform certificat de mostenitor , am mostenit un autoturism ,in urma decesului tatalui meu. Am gasit cerere model, catre Administratia Finantelor ... (vezi toată discuția)