avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... transferul detinutului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

transferul detinutului

buna seara. cine poate formula cererea de trasfer a detinutului in alt penitenciar, cui se adreseaza?
daca detinutul are calitate de pirit in dos civil si este asistat de avocat, poate solicita sa fie prezent la dezbateri? multumesc
Cel mai recent răspuns: dardor , utilizator 14:23, 22 Februarie 2009
Cererea se adreseaza catre seful administratiei penitenciarelor bucuresti,in care se arata motivele cererii.nu este obligatorie prezenta detinutului in procesul civil.este obligatorie doar in procesul penal.
multumesc pt raspuns.am vrut sa verific cum inteleg alti colegi pt ca articolul 31 din L.275/06 este discutabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza??? yulya_73 yulya_73 Buna seara. As dori sa aflu,daca cineva stie sa-mi raspunda,cum se poate face ca un detinut care isi executa pedeapsa intr-unul din penitenciarele tarii ,vrea ... (vezi toată discuția)
Inculpat arestat in alta tara Irina S. Irina S. Situatie inedita: Inculpatul isi alege aparator intr-un dosar penal. La un moment dat nu il mai cauta pe avocat. Intrucat inculpatul nu apucase sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)