avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recunoastere studi superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recunoastere studi superioare

Buna ziua sant absolvent de studi superioare si lucrez in cadrul companiei de cai ferate . Si ni s-a comunicat ca doar facultatile cu domeniu tehnic sant recunoscute .Ma puteti la muri in aceasta privinta. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:06, 12 Martie 2013
Pot sa fiu platit la salar cu un coeficent de salarizare pentru studile superioare ce le-am dobandit pe parcursul anilor ca angajat.
Numai daca acesti coeficienti de ierarhizare sunt prevazuti in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia si daca sunteti incadrat pe o functie pentru care conditia de pregatire este cea de studii superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe ce functie pot fi angajat dupa ce am terminat masterul ccdcla ccdcla ABSOLVENT AL FACULTATII DE SILVICULTURA IN 2007 AL “UNIVERSIITATII STEFAN CEL MARE SUCEAVA” SI A CURSURILOR DE MASTERAT CU SPECIALIZAREA ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diplomei de licenta Lilut Lilut Buna ziua!Am terminat o facultate de Sociologie-Psihologie anul acesta,am luat si licenta.Mentionez ca lucrez in cadrul Directiei pentru protectia copilului si ... (vezi toată discuția)
Criterii de promovare la institutiile publice? ContSters234549 ContSters234549 Salariati cu studii superioare sunt incadrati preferential la institutiile publice, unii pe studii medii altii pe studii superioare. Care sunt criteriile de ... (vezi toată discuția)