avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Cheltuieli
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Cheltuieli

Buna ziua,
Va rog daca se poate sa ma ajutati in legatura cu urmatoarea situatie:
la o societate care are activitate principala fabricarea detergentilor, datorita lipsei resurselor financiare s-a renuntat la serviciul de paza, acesta fiind asigurat doar de cainii de rasa pe care firma ii are si de administratorul care ramane peste noapte in locatie. S-ar putea deconta cheltuielile pentru hrana si medicamentatia cainilor.
Mentionez ca exista un plan de protectie si paza facut si inaintat politiei locale din zona.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 09:37, 13 Martie 2013
Daca planul de protectie si paza,in care este prevazuta aceasta modalitate, a fost avizat de catre Politia locala,cred ca aceste cheltuieli sunt deductibile la determinarea profitului impozabil,fiind cheltuieli efectuate in scopul realizarii de venituri impozabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare caine paza in contabilitate si decontare cheltuieli claudiamihai91 claudiamihai91 o societate ,magazin cu curte,are alarma in interior,supravegehere video interior,dar pentru curte a primit prin donatie,gratuit ,doi caini de paza(ciobanesti ... (vezi toată discuția)
Tratament fiscal al despagubirilor platite beneficiarului de catre o firma de paza rodicaonet rodicaonet Buna seara. Avem urmatoarea situatie: O firma de paza asigura paza autovehiculelor transportate pe calea ferata de la fabrica pana in port sau la ... (vezi toată discuția)
Hranirea cainilor comunitari este interzisa? cris2d2 cris2d2 Imi poate spune cineva daca este interzisa si se pedepseste in vreun fel hranirea si ingrijirea cainilor comunitari, in municipiul Sibiu? De asemenea, este ... (vezi toată discuția)