avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Recuperare bani de la un avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Recuperare bani de la un avocat

In luna septembrie am angajat un avocat care sa ma reprezinte intru-un dosar penal in caresora mea este victima unui accident rutier.Am ajuns la o intelegere cu d-ul avocat ,iar ca sa ma reprezinte a cerut suma de 1500 lei .Am achitat aceasta suma in intrgime,dar nu am primit chitanta pt aceasta suma.S-a prezentat o singura data la politie pt a vedea despre ce este vorba in dosar a depus o hirtie(o rezolutie nu stiu daca m-am exprimat corect) si cu atit am ramas.O perioada de timp nu a mai raspuns la telefon ,cu toate ca a promis ca o sa participe la expertiza ceia ce nu s-a intimplat,am avut nevoie pt apune citeva itrebari referitoare la expertiza,sa dau rezultatu pt expertiza tehnica nu am avut cu cine sa ma consult si am renuntat la serviciile lui dupa nenumarate apeluri telefonice.A acceptat sa renunte cu mare greu si a promis ca o sa-mi restituie suma de bani.Din luna ianuarie tot merge la banca dar nu a mai ajuns.Pot dovedi cum a promis ca-mi restituie bani prin mesajele trimise de d-ul avocat.
Cel mai recent răspuns: alexadana , utilizator 21:33, 11 Martie 2013
Cu siguranţă trebuie sa va adresaţi Comisiei de Disciplina a Baroului, înţelegerea a fost doar verbala sau a fost materializata în contract de asistenta juridica, probabil acea hârtie depusa la Poliţie a fost o împuternicire avocaţială, aceasta putea fi eliberata teoretic dacă exista un contract.
Nu am vazut acel contract dar daca a depus o hirtie la acel dosar banuiesc ca nu este falsa.Cum trebuie sa procedez pt a ma adresa Comisiei de Disciplina a Baroului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta neeliberata si contract asistenta neinregistrat. victorp victorp Am avut un proces in care am platit 1500 ron , domnul avocat a primit bani , dar nu a taiat o chitanta si nici contract de asistenta nu am inchieat .....sa ... (vezi toată discuția)
Speta organizare ContSters70582 ContSters70582 Buna tuturor! Am o rugaminte, daca poate cineva rezolva aceasta speta, va rog sa am ajutati si pe mine.Multumesc foarte mult! Prin hotărârea nr. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu avocatul Iulia Iordache Iulia Iordache Buna seara! Am avut un contract cu un avocat intr-un proces, i-am achitat de la inceput toata suma pe care mi-a cerut-o, iar dansul a spus ca ma va reprezenta ... (vezi toată discuția)