Am avut un proces in care am platit 1500 ron , domnul avocat a primit bani , dar nu a taiat o chitanta si nici contract de asistenta nu am inchieat .....sa prezentat la respectiv doua termene ..... . Culmea la al treilea termen avocatul parti adverse a constatat ca respectivul avocat nu a depus delegatia la dosar si...nici nu a putut sa depuna la dosar o alta ...... cu nu mai avea la el ............ In acesta situatie instanta nu a permis avocatului sa ma apere .... si am pirdut procesul .... Cui ma pot adresa pt aceasta situatie . ? Consider ca dl avocat nu a declarat suma incasata , a facut o serie de ilegalitati etc ..........
Puteti sesiza baroul din care face parte sau sa discutati cu el sa va returneze banii amiabil.
Nu am auzit niciodata de astfel de situatii dar dvs. probabil ca stiti mai bine.
Din ce barou face parte avocatul?
Trebuie sa stiti ce lege ar fi aplicabila.
DA este din baroul Bucuresti (sau cel putin stiu ca este prezent prin instantele din Bucuresti )
si este din generatia................ "dinozaurilor " . Am sa fac verificarile de rigoare si va tin la curent ......
Buna ziua asa cum am promis ca am sa caut in dosar date mai concrete ...nu am gasit nici un fel de delegatie , nici un fel de afirmatie ca reprezinta in mod gratuit .........dar onor instanta dintro localitae de pe linga Bucuresti (c......u ) nu a consemnat si numele "avocatului " despre care vorbeam .??? deci :O