avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Chitanta neeliberata si contract asistenta ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Chitanta neeliberata si contract asistenta neinregistrat.

Am avut un proces in care am platit 1500 ron , domnul avocat a primit bani , dar nu a taiat o chitanta si nici contract de asistenta nu am inchieat .....sa prezentat la respectiv doua termene ..... . Culmea la al treilea termen avocatul parti adverse a constatat ca respectivul avocat nu a depus delegatia la dosar si...nici nu a putut sa depuna la dosar o alta ...... cu nu mai avea la el ............ In acesta situatie instanta nu a permis avocatului sa ma apere .... si am pirdut procesul .... Cui ma pot adresa pt aceasta situatie . ? Consider ca dl avocat nu a declarat suma incasata , a facut o serie de ilegalitati etc ..........
Cel mai recent răspuns: victorp , utilizator 20:28, 25 Noiembrie 2013
Puteti sesiza baroul din care face parte sau sa discutati cu el sa va returneze banii amiabil.
Nu am auzit niciodata de astfel de situatii dar dvs. probabil ca stiti mai bine.
Din ce barou face parte avocatul?
Trebuie sa stiti ce lege ar fi aplicabila.
Dubioasa situatie, nici eu nu am mai auzit asa ceva, sigur era avocat? Ar trebui sa verificati.
DA este din baroul Bucuresti (sau cel putin stiu ca este prezent prin instantele din Bucuresti )
si este din generatia................ "dinozaurilor " . Am sa fac verificarile de rigoare si va tin la curent ......
Buna ziua asa cum am promis ca am sa caut in dosar date mai concrete ...nu am gasit nici un fel de delegatie , nici un fel de afirmatie ca reprezinta in mod gratuit .........dar onor instanta dintro localitae de pe linga Bucuresti (c......u ) nu a consemnat si numele "avocatului " despre care vorbeam .??? deci :O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocati incorecti , nu astept raspuns kamamura kamamura cum poate o persoana fizica sa dovedeasca faptul ca un avocat a refuzat sa-i elibereze chitanta pentru banii pe care ii cere in repetate randuri cu ocazia ... (vezi toată discuția)
Raspundere civila delictuala ioniulia ioniulia Buna ziua! Am o mare problema cu vecinul meu care si-a construit casa langa a mea,provocandu-mi stricaciuni si pagube.Cred ca are relatii pe undeva deoarece am ... (vezi toată discuția)
care este certitudinea....baroul constitutional este legal sau nu? ContSters62871 ContSters62871 As vrea sa aflu care dintre barouri au ramas legal constituit, cel constitutional sau cel traditional dupa noua legislatie si care sunt argumentele? (vezi toată discuția)