avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Raspundere civila delictuala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Raspundere civila delictuala

Buna ziua! Am o mare problema cu vecinul meu care si-a construit casa langa a mea,provocandu-mi stricaciuni si pagube.Cred ca are relatii pe undeva deoarece am fost la primarie si nu am rezolvat nimic desi, initial,ii lipseau cateva semnaturi din autorizatie.Mentionez ca nu are nici o semnatura de la mine desi s-a urcat cu acoperisul pe casa mea. As vrea sa actionez impotriva lui pentru a fi despagubita insa nu imi permit un avocat. Ce pot face in acest caz? Stiti cumva daca exista vreo asociatie care sa ma ajute sau un avocat cu care as putea cade la un acord? Va multumesc si va rog mult sa ma ajutati. Astept raspuns!
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 15:42, 3 Iunie 2013
Puteti sa formulati actiunea in instanta, sa o depuneti si in acelasi timp, in cadrul dosarului sa formulati o cerere privind acordarea asistentei juridice gratuite din partea unui avocat desemnat de Barou. Pe baza unei astfel de cereri, judecatorul va face demersuri la Baroul de avocati care va numi un avocat in cauza care sa va apere interesele, si care va fi platit din fondurile Ministerului Justitiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu avocatul din oficiu aidu aidu Admite cererea. Acordă asistenţă juridică gratuită petentului, pe tot parcursul procesului şi dispune desemnarea unui apărător din oficiu conform Legii ... (vezi toată discuția)
Refuz desemnare avocat de catre decan tobescu tobescu Buna ziua, as avea o întrebare multumesc pentru raspunsurile Dvs. O prietena de a mea a obtinut \"asistenta juridica gratuita si totala\" de la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Cu respect va rog. daca puteti ajutati-ma. cu unodel cerere catre insatnta-hotarire judecatoreasca care sa tina loc de act vinzare- cumparare cornaca cornaca Sunt nepoata unei femai disperate. Am cautat pe toate siteurile de specialitate, JUridica si nu am gasit. Un model de cerere catre instanta de judecata. Pentru ... (vezi toată discuția)