cum poate o persoana fizica sa dovedeasca faptul ca un avocat a refuzat sa-i elibereze chitanta pentru banii pe care ii cere in repetate randuri cu ocazia fiecrui proces. Refuzat este cam mult , mai mult dus cu zaharelul ca sa vedeti ca o rezolvam etc. etc. dar nu se mai rezolva . care este institutia care poate sanctiona aceste fapte si nu o face ca astfel de avocati sunt in toata tara dar nu am auzit de nici unul sanctionat .
Nu spun ca nu ar fi si avocati dar tind sa cred ca cei incorecti sunt mai multi ;)
puteti sa faceti sesizare la baroul din care face parte avocatul. e obligat sa va dea chitanta. eu ma gandeam acum unde as putea face sesizare ca bisericile nu dau bon fiscal pt lumanari.
Stiu ca nu asteptati raspuns, dar eu zic sa va multumiti cu faptul ca ati castigat procesul. Eu am dat de un avocat "impecabil" care doar ma reprezinta in instanta. Incorecti e una, dar sa vedeti incapabili cati sunt...sau sa nu zicem incapabili, mai degraba neexperimentati ca sa nu se supere nimeni.
De o situatie asemanatoare, am avut si eu parte... in urma cu cativa ani.... m-am dus la Baroul din Constanta, si am reclamat-o pe Doamna Avocat ca nu mi-a eliberat chitanta pentru a o pune la dosar si ptr a-mi recupera toti banii cheltuiti in instanta, si n-am rezolvat nimic... Si culmea ironiei... stiti ce mi-au spus cei de la Barou...? "Ce Doamna aveti vre-un martor ca i-ati dat Doamnei avocat aceasta suma de bani?" Dupa toate astea, am castigat procesul, dar fara cheltuielile de judecata...#-o#-o#-o
Taxa de barou
irinman
Sunt reclamanta intr-un proces civil. Avocatul mi-a cerut o \'taxa de barou\" de 1000 de lei la inceputul actiunii. Dupa prima infatisare, cand s-a amanat ... (vezi toată discuția)